Epoxidový náter, penetrácia a parozábrana CHEMOS EP 20

Bezrozpúšťadlový dvojzložkový penetračný náter z epoxidovej živice bez obsahu vody na penetrovanie, spevnenie a uzatváranie vlhkosti v cementových poteroch a betónoch.

Epoxidový náter, penetrácia a parozábrana CHEMOS EP 20

Použitie:

  • penetrácia k spevneniu savých a nesavých podkladov, popraskaných a drobivých betónov
  • penetrovanie keramických podláh a podláh z prírodného kameňa, opracovaného kameňa, terazza apod.
  • penetrovanie podkladov s pevne prichytenými zvyškami bitumenného alebo vodou rozpustného lepidla
  • uzatváranie vlhkosti u nových cementových poteroch a betónoch (nie na anhydritových podkladoch), avšak po
    dosiahnutí potrebných pevností (vyzretí) vlhkého podkladu, alebo zle izolovaných starých podkladov.
  • penetrácia pod nivelačné hmoty CHEMOS – je potrebné zapieskovanie ostrým krem. pieskom (1-2mm) alebo dodatočný náter s CHEMOS PER 390
  • penetračný náter pred lepením pomocou lepidiel na parkety CHEMOS
  • zhotovenie reakčnej živicovej malty zmiešanej s pieskom CHEMOS 0,3-0,8mm na vyplnenie dier

Vhodné na:

  • betónové a cementové podklady
  • liate potery so síranom vápenatým (anhydrit) - nie pre uzatváranie vlhkosti!!!
  • dlažba, terazzo, kameň
  • cementová a betónová podlaha so zvýšenou vlhkosťou
  • pieskový liaty asfalt

Vlastnosti:

  • dobre prenikajúca
  • dobrá priľnavosť k rôznym materiálom
  • vysoký účinok parozábrany pri zvýšenej vlhkosti
  • ľahko sa nanáša
  • vhodné na podlahové kúrenie
  • znižuje prašnosť a spevňuje podklad
  • pred nanesením nivelačnej hmoty je potrebné zapieskovanie
Epoxidový náterChemos EP 20
Farba:bezfarebná/svetložltá
Balenie: 3,5kg - 7kg - 14kg ( A+B )
Doba spracovania:cca 45 minút *
Spotreba: Valčekom:
200 - 400g /m2 základný náter
200 - 250g/m2 druhá vrstva v prípade parozábrany
Zub. stierkou/ gumovým hladítkom:
A2, A3 = 300 - 350g /m2 základný náter
B2 = 500 - 600g /m2 parozábrana v jednej vrstve
Doba schnutia:cca 24 hodín*
Teplota pri skladovaní: +10 °C až +25 °C
Teplota pri spracovaní: Minimálne 15 °C
Trvanlivosť:minimálne 12 mesiacov
  • *pri 20°C a normálnych podmienkach